Održan 7. Čokoladni turnir i proslavljen 5. rođendan Badminton kluba “Pančevo”

U nedelju 28.10.2012. godine u sali OŠ “Vasa Živković” održan je 7. po redu Čokoladni turnir na kome učestvuju najmlađi članovi BK Pančevo.

Turnir je okupio 11 igrača različitog uzrasta, godina badminton staža i kvaliteta igre. Nakon uzbudljivih mečeva u grupnoj fazi takmičenja, dalje plasirani igrači igrali su mečeve četvrtfinala. Prvi polufinalisti bili su Ana Trajkovski i Mihailo Vlajković, dok su drugi bili Katarina Gojković i Miloš Čubrak.

Pobednici 7. Čokoladnog turnira

Mihailo je savladao Anu dok je Katarina savladala mladog Miloša. U finalu sastali su se Mihailo Vlajković i Katarina Gojković. U uzbudljivom meču za titulu šampiona Milki turnira, Katarina je savladala Mihaila i osvojila prvu nagradu a to je već tradicionalno Milka čokolada od 300g dok je Mihailu pripala nagrada od dve Milka čokolade od po 100g.

Nagrade za Čokoladni turnir

U meču za treće mesto, mladi Miloš savladao je Anu i osvojio je Milka čokoladu od 100g. VII Čokoladni turnir pokazao je kontinuitet i kvalitet igre određenih igrača koji su već više od godinu dana u klubu kao i da su se stvorili uslovi da neki od njih pređu u stariju grupu kako bi još više napredovali.

Značaj ovog Milka turnira uvećala je i proslava pet godina od osnivanja Badminton kluba “Pančevo”. Badminton klub “Pančevo” proslavio je svoj 5. rođendan i pet godina otkako se u Pančevu organizovano igra takmičarski badminton. Za ovu priliku imali smo tortu i duvali peticu sveću.

Torta za 5. rođendan

Nakon Čokoladnog turnira, organizovan je i mini turnir za starije članove. Nakon kvalitetnih mečeva, prvo mesto osvojio je Ivan Kovačević, drugo mesto Milorad Misimović i treće mesto Stefan Slovak koji je u meču za treće mesto savladao Milicu Uskoković.

Torta

Slike sa današnjeg dana možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s