Održan Novogodišnji Čokoladni turnir

Nagrade za najbolje

Nagrade za najbolje

Nagrade za najbolje

U subotu 29.12.2012. godine u OŠ “Vasa Živković” u Pančevu u organizaciji Badminton kluba “Pančevo” održan je Čokoladni turnir koji je po prvi put imao međuklubski karakter. Na ovom Čokoladnom turniru po prvi put uzeli su učešće igrači koji nisu članovi BK “Pančevo”.

Gosti na Novogodišnjem Čokoladnom turniru bili su igrači iz BK “Fanatik” iz Vršca i igrači iz BK “Zrenjanin” iz Zrenjanina.

Mlađi učesnici turnira

Mlađi učesnici turnira

U prvom delu turnirskog dana, rekete su ukrstili najmlađi igrači, njih ukupno 13. U apsolutnoj konkurenciji, titulu pobednika i Milka čokoladu od 300g osvojio je Miloš Čubrak koji je u finalu pobedio Nikolu Vujovića koji je kao vice šampion osvojio dve Milka čokolade od po 100g. Treće mesto i po jednu Milka čokoladu od po 100g podelili su Marko Milivojević i Danijel Ivanović svi članovi BK “Pančevo”.

pobednici klinci

Mlađi pobednici Novogodišnjeg Čokoladnog turnira

U delu turnira za starije, gde se takmičenje odvijalo u apsolutnoj i ženskoj konkurenciji, rekete je takođe ukrstilo 13 igrača iz tri kluba.

Stariji učesnici turnira

Stariji učesnici Novogodišnjeg Čokoladnog turnira

U ženskoj konkurenciji, titulu pobednika i Milka čokoladu od 300g osvojila je Sofija Karanović koja je bila bolja od Marine Perošević koja je kao vice šampionka osvojila dve Milka čokolade od po 100g. Treće mesto i po jednu Milka čokoladu od po 100g podelile su Katarina Gojković i Ana Trajkovski sve članice BK “Pančevo”.

Stariji pobednici Novogodišnjeg Milki turnira

Ženski pobednici Novogodišnjeg Čokoladnog turnira

U apsolutnoj konkurenciji, titulu pobednika i Milka čokoladu od 300g osvojio je Milorad Misimović koji je u finalu pobedio Stefana Slovaka  koji je kao vice šampion osvojio dve Milka čokolade od po 100g. Treće mesto i po jednu Milka čokoladu od po 100g podelili su Sofija Karanović i Dejan Krstin. takođe svi članovi BK “Pančevo”.

Muški pobednici Novogodišnjeg Milki turnira

Apsolutni pobednici Novogodišnjeg Čokoladnog turnira

Badminton klub “Pančevo” kao organizator je vrlo zadovoljan kako je celokupan turnir protekao i nada se organizaciji još ovakvih sličnih turnira .

Slike sa turnira možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s