XX Trofej Beograda 2020.

U petak, 09.10.2020. godine, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji, održan prvi dan turnira “XX Trofej Beograda”.

U vrlo lepom-fancy opremljenom-potpuno van dodira sa realnošću kada je reč o badmintonu u ostalim delovima Srbije-opsednutim marketingom i veštačkim prikazom slike uspešnosti-u nekim momentima praktično degutantnim prikazom da je badminton sport u Srbiji u razvoju i da je sve sjajno i bajno-svakom sezonom sve manje i manje igrača-bolno redovno sad dosadnim turnirima na kojima igraju isti igrači iznova i iznova-nastupili su igrači Badminton kluba “Pančevo”.

Maša Aleksić u konkurenciji devojčica U15, usled nikada slabije konkurencije u kojoj je učestvovalo samo 3 (tri) igračice, osvojila je zlato u sve tri konkurencije. Zlato je osvojila u singlu, dublu i mešovitom dublu.
Drugi predstavnik BK “Pančevo” bio je Petar Radonić koji se takmičio takodje u U15 kategoriji. U kategoriji gde je bilo čak 9 (devet) igrača, koji već sad godinama unazad igraju stalno jedni protiv drugih, Petar, koji je imao pauzu u treniranju tokom leta, uspeo je da osvoji dve bronze. Bronzu je osvojio u singl i u dubl konkurenciji.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s