Prvenstvo Vojvodine 2019.

U nedelju 08.12.2019. godine u Novom Sadu, održano je prvenstvo Vojvodine u badmintonu.
Milica Uskoković/Ivan Kovačević osvojili su zlatnu medalju u mešovitom dublu u veteranskoj konkurenciji 35+.
Stefan Mijatović/Ivan Kovačević osvojili su srebrnu medalju u muškom dublu u seniorskoj konkurenciji.
Stefan Mijatović osvojio je bronzanu medalju u seniorskoj konkurenciji u muškom singlu.

Maša na U15 Balkanijadi u Bukureštu

Srpski tim u Temišvaru. Slika preuzeta sa sajta BASS.


Od 06. do 08. decembra 2019. godine u glavnom gradu Rumunije, održano je prvenstvo Balkana U15. Deo reprezentacije Srbije bila je i članica BK “Pančevo” Maša Aleksić koja je zajedno sa srpskim timom osvojila bronzanu medalju u ekipnom delu takmičenja.
Više informacija o Balkanijadi OVDE

NIS sportski dan na Košutnjaku, strukovni seminar na Adi

U subotu 07.12.2019. godine u Republičkom zavodu za sport, održan je sportski dan NIS-Gaspromnjeft-a na kojem su se radnici takmičili i u badmintonu. BK “Pančevo” je bio organizator badminton dela takmičenja koje je ovog puta bilo poprilično zanimljivo.
U isto vreme, u NBC na Adi Ciganliji, održan je strukovni seminar za trenere na kojem je učešće uzeo trener Ivan Kovačević. Ovom prilikom primljen je i deo badminton opreme, dar BASS.

A/B/C turnir u Kragujevcu

U nedelju 17.11.2019. godine u hali “Jezero” u Kraguejvcu u organizaciji BK ” Ravens-kg” iz Kragujevca održan je A/B/C turnir.
BK “Pančevo” predstavljalo je troje takmičara: Maša Aleksić, Stefan Mijatović i Milica Uskoković.
Maša je osvojila zlatnu medalju u ženskom dublu na B turniru dok je Milica osvojila bronzanu medalju u mešovitom dublu na B turniru.

9. Juniorski Kup “Pančevo 2019”- Jabuka

U nedelju 03. novembra 2019. godine u hali sportova u Jabuci, održan je deveti po redu juniorski kup u organizaciji Badminton kluba “Pančevo”. Turnir je organizovan uz podršku MOS Republike Srbije, BASS-a, grada Pančeva, RK Jabuka i OŠ “Goca Delčev”.
Turnir je okupio blizu 60 igrača iz devet badminton klubova iz Srbije. Igrači su se nadmetali u 4 starosne kategorije u pojedinačnoj konkurenciji i u dve kategorije u dubl konkurenciji.
BK “Pančevo” predstavljali su Maša Aleksić i Petar Radonić.

2 medalje za BK “Pančevo” – Maša Aleksić osvojila je zlatnu medalju u singl konkurenciji devojčice U15 i bronzanu medalju u konkurenciji dublova devojčice U17.