XX Trofej Beograda 2020.

U petak, 09.10.2020. godine, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji, održan prvi dan turnira “XX Trofej Beograda”.

U vrlo lepom-fancy opremljenom-potpuno van dodira sa realnošću kada je reč o badmintonu u ostalim delovima Srbije-opsednutim marketingom i veštačkim prikazom slike uspešnosti-u nekim momentima praktično degutantnim prikazom da je badminton sport u Srbiji u razvoju i da je sve sjajno i bajno-svakom sezonom sve manje i manje igrača-bolno redovno sad dosadnim turnirima na kojima igraju isti igrači iznova i iznova-nastupili su igrači Badminton kluba “Pančevo”.

Maša Aleksić u konkurenciji devojčica U15, usled nikada slabije konkurencije u kojoj je učestvovalo samo 3 (tri) igračice, osvojila je zlato u sve tri konkurencije. Zlato je osvojila u singlu, dublu i mešovitom dublu.
Drugi predstavnik BK “Pančevo” bio je Petar Radonić koji se takmičio takodje u U15 kategoriji. U kategoriji gde je bilo čak 9 (devet) igrača, koji već sad godinama unazad igraju stalno jedni protiv drugih, Petar, koji je imao pauzu u treniranju tokom leta, uspeo je da osvoji dve bronze. Bronzu je osvojio u singl i u dubl konkurenciji.

Prvenstvo Vojvodine 2019.

U nedelju 08.12.2019. godine u Novom Sadu, održano je prvenstvo Vojvodine u badmintonu.
Milica Uskoković/Ivan Kovačević osvojili su zlatnu medalju u mešovitom dublu u veteranskoj konkurenciji 35+.
Stefan Mijatović/Ivan Kovačević osvojili su srebrnu medalju u muškom dublu u seniorskoj konkurenciji.
Stefan Mijatović osvojio je bronzanu medalju u seniorskoj konkurenciji u muškom singlu.