Održane pripreme u Lukovskoj Banji

casovi.jpg

Od 15. do 22. januara 2008. održane su prve pripreme BK “Pančevo”.

Lukovska banja se nalazi na dalekom jugu Srbije na samoj granici sa Kosovom, blizu Kuršumlije. Banja je poznata po svojim izvorima termalne vode koja se sprovodi do hotela u kojima se nalaze bazeni sa vodom temperature od 33 – 35 stepeni. Predivna temperatura za ležanje i uživanje 🙂 .

Na pripreme smo išli sa tekvondo klubom ” Tiger ” iz Pančeva. U sklopu kompleksa hotela nalazi se velika balon hala u kojoj smo održavali treninge. Po prvi put smo imali priliku da isprobamo stalkove koje smo namestili neposredno pred polazak. Boraveći na pripremama imali smo minimum jedan sat igranja badmintona dnevno. Kako u Pančevu tek treba da nadjemo salu u kojoj ćemo održavati treninge, na pripremama smo imali priliku da ozbiljnije se upoznamo sa igrom. Stekli smo dosta znanja i iskustva vezanog za badminton igru. Vežbali smo udarce, kretanja, taktika, singl, dubl…

U periodu koji nam predstoji, moramo da obezbedimo salu za treninge, povećamo broj članova kao i da odemo na prvo takmičenje, sad kad smo saznali kalendar takmičenja za 2008.

Do narednih priprema…

Slike sa priprema :

istorijski-momenat.jpg

ivan-beckhand.jpg

obelezavanje-terena.jpg

sajka-slavi-pobedu.jpg

milan.jpg

mladi.jpg

mladi1.jpg

mladi2.jpg

mladi3.jpg

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s