Rekreativni turnir – Oktobar (Novembar) NS: Najmasovniji odlazak do sada

IMG_5197 R

Sa jednim vikendom odlaganja zbog održavanja A turnira u NS, ovog vikenda je održan rekrativni turnir koji se održava svake poslednje subote u mesecu. Učestvovalo je 22 igrača a nindže su činile trećinu . Ovaj odlazak na turnir bio je najmasovniji do sada. Prisustvovalo je 7 igrača i 3 navijača iz Pančeva.

Igralo se na jedan dobijeni set do 31 zbog velikog broja takmičara i zato što je sistem igranja bio po grupama. Bilo je 4 grupe.

Što se tiče takmičenja, posle pauze od par turnira, ponovo je učestvovao Stefan Slovak , koji je upisao vojnu akademiju u Beogradu i nema mogućnost da redovno dolazi na treninge. Po prvi put na turniru a i po prvi put na badminton meču, bio je mladi nindža, Ninić Marko, koji je pokazao sasvim zadovoljavajući nivo igre posle manje od 2 meseca treniranja. Copy of DSC07332 R

Niko od nindži nažalost nije prošao u četvrt finale ali je zabeležena interesantna pobeda. Kovačević je uspeo da pobedi Vladimira Vuletića iz NS sa tesnih 32:30 . Vuletić je višestruki pobednik rekreativnog turnira u NS i za badmintonce iz Pančeva predstavlja jednog od najtalentovanijih igrača na turniru, kao i lep primer badminton igre.

Primećeni nedostaci u igri nindži su uglavnom i dalje isti. Slabo kretanje, nema “split jumpa”, loše držanje reketa, slab smeč, prespori i previsoki dropovi ali naravno poboljšanja od predhodnog turnira nije izostalo. Nindže su svakim turnirom sve bolje i bolje 🙂 .

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s