Članovi BK Pančevo sudili na trofeju Beograda i ugostili šampione

Za vikend u Mladenovcu održan je treći A turnir ove godine, IX Trofej Beograda na kome se pojavio vrh srpskog badmintona. Sjajna organizacija , još bolja atmosfera obeležili su dva dana turnira.

Članovi BK PA Goran Jelisijević i Ivan Kovačević, učestvovali su kao sudije na turniru. Goran Jelisijević je po prvi put sudijo na jednom badminton turniru. Kao što to ide po redu, krenuo je kao linijski sudija. Pokazao se kao ozbiljan i precizan sudija i pruža se prilika da napreduje u sudijskom smislu i da na već sledećem turniru bude glavni sudija (umpire).

Ivan Kovačević je je sudio veliki broj mečeve i pripala mu je čast da odsudi uzbudljivo finale u konkurenciji muških parova.

Takođe, BK PA je dobilo zahvalnicu za doprinos u organizaciji IX Trofeja grada Beograda.

Tokom vikenda, članovi BK PA imali su čast da ugoste najbolje badmintonce iz Srbije. U Pančevo došli su Halilović Sandra i Pavlović Ilija iz BK Novi Sad i Dragan Antić -Uča iz BK Zmajevi iz Kruševca. Sandra i Ilija su osvajači zlatnih medalja u konkurenciji singlova a mladi igrači koje trenira trener Dragan su jedni od najperspektivnijih igrača u Srbiji.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s