Pančevci na Trofeju Beograda 2010.

BK PA i koleginice iz Kovina

Za vikend u sportskoj hali u Mladenovcu održan je badminton turnir “Trofej Beograda 2010.” na kome su Pančevci nastupili u najbrojnijem sastavu do sada…

BK PA je imalo predstavnike u gotovo svim disciplinama. U kategoriji do 13 godina mlada Magdalena Tarajić je branila boje kluba i sasvim se solidno pokazala s obzirom da je ovo njeno prvo učešće na turnirima.

Magdalena Tarajić sa zastavom kluba

U disciplini mešovitih parova, BK PA je imalo dva predstavnika, Gorana Jelesijevića i Ivana Kovačevića koji su učestvovali sa koleginicama iz Kovina. U prvom kolu su se ova dva para sastala. Pobedio je par Kovačević-Jovanović. U narednom kolu, par se sastao sa jakim parom iz Kruševca od koga su izgubili.

U disciplini muški parovi, BK PA je predstavljao par Krstin-Kovačević. Par je prošao prvo kolo. U tesnoj borbi u 3 seta pobedio je par iz Beograda. U drugom kolu se sastao sa vice šampionom turnira, par iz Kruševca koga nažalost nisu uspeli da prođu.

Muški dubl Krstin-Kovačević

Uzbudljivo je bilo i u disciplini muški singl. Vladimir Stanisavljević je lako pobedio u prvom kolu igrača iz Latkovića a u drugom kolu se sastao sa trostrukim šampionom države, Ilijom Pavlovićem protiv koga se dobro držao i pokazao solidan nivo igre. Još jedan predstavnik BK PA u muškom singlu bio je Kovačević koji je takođe lako prošao prvo kolo igrajući protiv igrača iz Latkovića a u drugom kolu se sastao sa Savićem iz NS od koga je izgubio.

Vladimir Stanisavljević

Generalni zaključak, što su i ostali igrači potvrdili, jeste vidan napredak u igri iz turnira u turnir.

Takođe, BK PA je i ovog puta, što se sudijskog dela tiče bio jako prisutan. Sudije Jelesijević i Kovačević su ponovo sudile najvažnije mečeve na turniru.

Sudija Jelesijević

Pohvalili bismo organizaciju turnira koja je bila na nivou.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s