KUP Novog Sada 2012. Debitovanje Misimovića na A turniru

Kovačević i Misimović

Tokom vikenda u Rumenci kraj Novog Sada održan je deseti po redu KUP Novog Sada. U prelepoj dvorani osnovne škole u Rumenci prvog dana nadmetanje se odvijalo u dubl konkurencijama.

Boje Badminton kluba Pančevo ovoga puta branili su Ivan Kovačević i mladi Milorad Misimović kojem je ovo prvo učešće na jednom A turniru u zemlji. Pokazao je zavidan nivo igre kao i visok nivo posvećenosti i discipline koja je potrebna za uspeh u badminton sportu. Takođe je pokupio i par reči hvale od najviših zvaničnika Badminton Saveza Srbije.

Kovinke i Pančevci

“Nindže” Ivan i Milorad, su učestvovali na turniru zajedno sa koleginicama iz badminton sekcije iz Kovina, Bojanom Jovanović i Bojanom Ilić.

U prvom kolu u disciplini mešoviti dubl, nažalost su se ova dva para odmah susrela. Pobedu su odneli Jovanović/Kovačević koji su se kasnije u meču za medalju susreli sa prvim nosiocima Simić/Pavlović koji su bili neprelazni za Kovinsko-Pančevački par.

Jovanović i Kovačević

U muškom dublu, Misimović/Kovačević su u prvom kolu naišli na mladog Andriju Doder iz BK Beograd i njegovog kolegu iz BK NS. U tesnoj borbi, nažalost su izgubili sa 21:19 oba seta.

Ilić i Misimović

Slike sa turnira možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s