Održan turnir “Zlatna ringlova 2012.”

Učesnici turnira “Zlatna ringlova 2012.”

Završen je turnir “Zlatna ringlova 2012.”.

U vrlo lepom ambijentu u porodičnoj kući Krstinovih, održan je treći po redu turnir na otvorenom. Uslovi za održavanje badminton  turnira na otvorenom su bili savršeni. Ni daška vetra čitavo veče. Ove godine je bio najveći broj učesnika do sada.

Roštilj i bazen

Ukupno se takmičilo 12 igrača, 8 u muškoj konkurenciji i 4 u ženskoj. Učešće su uzeli igrači iz Badminton kluba Pančevo i Badminton kluba Dinamo. Mečevi su se igrali u jedan set do 25.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Milica Uskoković iz BK Pančevo, savladavši  Tamaru Nemet iz BK Dinamo u finalu turnira. Treće mesto osvojila je Marina Perošević iz BK Pančevo pobedivši Željku Kikoš takodje iz BK Pančevo.

Pobednica Milica i domaćin Dejan

Treće mesto Marina i Dejan domaćin

U muškoj konkurenciji je bilo dosta uzbudljivih mečeva. Ponovilo se prošlogodišnje finale između domaćina Dejana Krstina i Ivana Kovačevića, gde je kao i prošle godine Kovačević odneo pobedu. Za treće mesto borili su se Vladimir Stanisavljević i mladi Milorad Misimović, iskustvo je prevagnulo i Vladimir je osvojio treće mesto, svi iz BK Pančevo.

Pobednik sa trofejom Zlatnom ringlovom

Treće mesto Vlada i Dejan domaćin

Turnir je ove godine poboljšan  sa strane tehničkih aspekata. Svaki meč je sudio sudija u stolici  sa semaforom uz bolju mrežu za igru. Takođe, igrači su imali i mogućnost da se rashlade u  malom bazenu. Naravno, roštilj je kao i svake godine bio fenomenalan.

Sudija sa semaforom i zapisničar

Zahvaljujemo se organizatoru i svim učesnicima turnira i nadamo se održavanju tradicije još dugi niz godina.

Slike sa turnira možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s