Prvenstvo Vojvodine 2012.

za sajt2

Miloš Čubrak- srebrna medalja dečaci do 11 godina

Za vikend u Novom Sadu, u organizaciji Badminton Saveza Vojvodine i BK “Novi Sad” održano je prvenstvo Vojvodine za juniore i seniore.

Prvenstvo je trajalo dva dana. Prvi dan su rekete ukrstili juniori iz badminton klubova Vojvodine a drugi dan seniori.

Badminton klub “Pančevo” prvi dan je imalo 4 predstavnika. BK “Pančevo” predstavljali su Nikola Vujović, Ana Trajkovski, Katarina Gojković i Miloš Čubrak.

Juniorska ekipa BK Pančevo

Miloš Čubrak je u kategoriji dečaka do 11 godina, uspeo da uđe u finale i osvoji srebrnu medalju dok je Katarina Gojković osvojila četvrto mesto u konkurenciji devojčica do 15 godina. Ana i Nikola nisu uspeli da prođu grupnu fazu takmičenja ali su uspeli da ostvare po jednu pobedu.

Devojke BK Pančevo na pobedničkom postolju

Seniori BK “Pančevo” su osvojili četiri medalje. U nedelju, BK “Pančevo” je imalo pet predstavnika među kojima i debitantkinju na badminton turnirima, Marinu Perošević.

Na seniorskom Prvenstvu Vojvodine, muški dubl Kovačević-Misimović osvojio je bronzanu medalju. Ženski dubl Uskoković-Karanović bronzanu medalju. Marina Perošević sa igračicom iz Vršca takođe osvojila je bronzanu medalju u ženskom dublu a mešoviti dubl, Kovačević-Uskoković osvojili su takođe bronzanu medalju .

Muški dubl, Kovačević-Misimović

Slike sa turnira možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s