Jedna srebrna i dve bronzane medalje za BK “Pančevo” na VI B turniru u Železniku

za pancevac  sajt

za pancevac  sajt

Osvajači medalja za BK “Pančevo”

Na VI B turniru u singl konkurenciji u organizaciji BK “Beograd” u sali Tehničke škole u Železniku, članovi BK “Pančevo” su uspeli da osvoje tri odličja.

Najbolji plasman ostvarila je  juniorka Sofija Karanović koja je osvojila srebrnu medalju u konkurenciji ženski singl.  Milica Uskoković osvojila je bronzanu medalju i ovim plasmanom učvrstila prvo mesto na B rang listi.

Bronzanu medalju osvojio je i Ivan Kovačević, osvajač prošlog B turnira. On je nažalost zbog nedavne teške prehlade zaustavljen od sjajnog domaćeg igrača Dušana Milivojevića za koga ovom prilikom Kovačević nije imao rešenje.

Pored osvajača medalja iz BK “Pančevo” sjajnu igru pružili su i Stefan Slovak i Milorad Misimović koji su uspeli da se plasiraju u četvrt finale. Misimović je nažalost bio zaustavljen od strane osvajača VI B turnira, Miroslava Tadića iz BK “Heliathus” Novi Sad.

Slike sa VI B turnira možete pogledati  OVDE

Bronza i u dublovima

Sutradan, u nedelju 03.03.2013. u hali Slodes na Banjici u organizaciji BK “Clear” iz Beograda na rekreativnom turniru u konkurenciji parova, tandem iz BK “Pančevo” Dejan Krstin i Stefan Slovak osvojili su bronzanu medalju.

deki i stefan

Bronzana medalja Krstin i Slovak

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s