Završen badminton trening kamp “Bela Crkva 2013.”

DSC_0329

Od 09. do 15. jula članovi Badminton kluba  “Pančevo”  boravili su na pripremama za narednu takmičarsku sezonu u badminton trening kampu u Beloj Crkvi.

DSC_0329

Devet  igrača podeljenih u tri starosne grupe vredno su radili po četiri i više sati dnevno na svojim badminton sposobnostima tokom sedmodnevnog boravka u Beloj Crkvi. Između jutarnjeg i popodnevnog treninga, imali su aktivan odmor na Belocrkvanskim jezerima kao i na obližnjoj reci Neri koja je jedina planinska reka u Vojvodini čija je bistra i hladna voda doprinela bržem oporavku umornih mišića.

DSC_0584

“Generalno sam zadovoljan kako je ceo kamp protekao. Imali smo harmoničan učinak kada je reč o radnom delu kampa kojeg čine treninzi u sali i delu kampa koji predstavlja odmor tj. razonodu i boravak u prirodi.  Takođe, uočen je vidan napredak u igri kod svih igrača koji su uzeli učešće na ovom trening kampu. Poneli smo veliki broj rekvizita koji su omogućili veoma raznovrsan trenažni sadržaj, pogotovu u delu trenažnog procesa koji se odnosi na kondicioni deo.” izjavio je glavni trener Ivan Kovačević.

DSC_1035

Poseban deo kampa predstavljao je i umetničko kreativni sadržaj koji su igrači imali prilike da ostvare  pravljenjem raznih rukotvorina sa badminton motivima koji su dobro došli kao aktivno popunjavanje slobodnog vremena tokom boravka na kampu. Kreativne radionice na kampu vodila je Milica Uskoković, akademski slikar.

DSC_0923

Badminton klub “Pančevo” se ovom prilikom još jedanput zahvaljuje Gradu Pančevu i JKP “Zelenilo” na podršci kampa “Bela Crkva 2013” kao i prijateljima OŠ “Dositej Obradović” i Villa “Fontana”.

Slike sa kampa možete pogledati OVDE 

DSC_0996

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s