“RSL Superstars 2013.” badminton trening kamp u Češkoj

IMG_9375

Učesnici kampa

Od 18.08 do 25.08. u gradu Most, na severu Češke održan je veliki međunarodni badminton trening kamp na kojem je učešće uzelo 66 igrača iz Češke, Slovačke. Litvanije, Moldavije, Nemačke, Rumunije i Vijetnama.

za sajt

Detalj sa treninga

Pored glavnog trenera kampa, indijskog nacionalnog trenera Sudhakara Redžija i litvanskog trenera Skirmantasa Jurkevičiusa, bili su i treneri Badminton kluba “Pančevo” , Ivan Kovačević i Milica Uskoković.

za sajt

Treneri Milica i Ivan sa priznanjima o trenerskom radu na kampu

Trenerima iz Pančeva je ovo treća godina zaredom kako uzimaju učešće u ovom kampu koje je izuzetno kvalitetan. Igrači imaju po tri treninga dnevno, dva na terenu i treći ili na stadionu ili u fitnes centru gde vežbaju na raznim spravama.

“Ove godine smo ukupno održali 21 trening, što je najveći broj treninga do sada a to je samo po sebi potvrda da posedujemo kvalitet, znanje i energiju za uspešan rad sa igračima. Za ovu godinu smo se posebno pripremali, na kamp smo sa sobom poneli dosta rekvizita i opreme što je doprinelo vrlo raznovrsnim i kvalitetnim treninzima. Takođe, poneto je dosta znanja i ideja u sferi badminton sporta koje su podeljene sa međunarodnim trenerima i organizatorima. Vrlo smo zadovoljni kako smo održali treninge tokom kampa i iz Češke se vraćamo sa puno samopouzdanja kada je reč o trenerskom zanatu”, izjavio je Ivan Kovačević, glavni trener Badminton kluba “Pančevo”.

za sajt

Jedan od rekvizita- pojas za brzu reakciju

Slike sa kampa možete pogledati OVDE

Link ka stranici kampa OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s