Prvi badminton turnir u Vršcu – Juniorski Kup “Vršac 2013.”

sajt3

U subotu 12.10.2013. godine u organizaciji BK “Fanatik” iz Vršca i Badminton Saveza Srbije, održan je prvi badminton turnir u ovom pograničnom gradu na jugu Banata.

sajt3

Svečani defile svih igrača

Čast da igraju na prvom badminton turniru u Vršcu pripala je najmlađima. Turnir pod nazivom  Juniorski Kup “Vršac 2013.” okupio je 70 najboljih igrače iz cele zemlje u juniorskim kategorijama.

Badminton klub “Pančevo” je nastupio sa devet igrača i bio među najbrojnijim klubovima koji su uzeli učešće na turniru.

sajt1

BK “Pančevo” na defileu

Priliku da po prvi put učestvuju na turniru ovog ranga imali su Ana Jurasović, Minja Stuparević kao i brat i sestra Aleksandar i Anđela Vitman. Ovo je za njih bilo bogato iskustvo u daljem radu i pripremama za predstojeće turnire u sezoni 2013/2014.

Sjajnu igru prikazala su i braća Mihajlo i Nikola Borka kao i mladi Viktor Burjan koji su za manje od godinu dana treniranja vidno popravili svoje igračke sposobnosti.

Najstariji u ekipi BK “Pančevo”, Milorad Misimović, odmeravao je snage sa svojim puno iskusnijim vršnjacima u kategoriji U17 i nagovestio ozbiljnu borbu u narednom periodu. U istoj starosnoj kategoriji ali u ženskoj konkurenciji, učestvovala je i Katarina Gojković koja je imala vrlo jaku konkurenciju među svoji vršnjakinjama.

Ovom prilikom želimo da pohvalimo organizatora za sjajan ambijent i jako dobru organizaciju jednog ovakvog sportskog događaja.

sajt2

Detalj iz igre

SLIKE sa turnira pogledajte OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s