Sudija Kovačević na 38. Internacionalnom turniru u Mađarskoj

DSC_9763

Od 31.10. do 03.11. 2013. godine u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, održan je 38. po redu Internacionalni badminton turnir “Hungarian International” na kojem je pored igrača iz Srbije, našu zemlju predstavljao i internacionalni sudija iz Pančeva, član Badminton kluba “Pančevo” , Ivan Kovačević.DSC_9763

Sudija Kovačević, u stolici, tokom meča mešovitog dubla

Turnir je bio veoma posećen. Učešće je uzelo oko 200 takmičara iz celoga sveta.

Sudija Kovačević je ravnopravno sudijo sa sudijama iz Mađarske, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Nemačke, Švedske, Slovačke, Irske, Finske, Austrije, Engleske i Kipra.

IMG_8804

Sudije na turniru. Kovačević prvi od levo

“Ovo mi je najmasovniji i najnaporniji turnir do sada. Zbog velikog broja mečeva, prva dva dana  na dužnosti smo bili od 09h ujutru pa do 22i30h uveče što je predstavljalo pravi izazov za svakog sudiju. Pored velikog broja mečeva, skoro svi mečevi koje sam sudio, igrali su se u tri seta i bili su neizvesni do samog kraja i pobednik se odlučivao sa bodom razlike što dodatno pojačalo sveopšti utisak sa turnira”, izjavio je sudija Kovačević kojem je ovo treće i poslednje internacionalno suđenje za ovu godinu. Pre turnira u Mađarskoj, sudio je internacionalni turnir u Rumuniji kao i Balkansko prvenstvo u Turskoj.

Odlazak sudije Kovačevića na ovaj turnir podržan je od strane Badminton Saveza Srbije.

Slike sa turnira možete pogledati OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s