6 medalja i najbrojniji na Međuškolskom turniru u Zrenjaninu

Osvajači medalja

Osvajači medalja

U subotu 01.11.2014. u OŠ “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu, u organizaciji BK “Banat” iz Zrenjanina uz podršku Badminton Saveza Srbije i Sportskog Saveza grada Zrenjanina, održan je međuškolski badminton turnir koji je ujedno i prvi zvaničan badminton turnir u ovom gradu. Međuškolski turnir okupio je preko 50 igrača uzrasta od 1. do 8. razreda.

Badminton klub “Pančevo” nastupio je sa najvećim brojem igrača. Na ovom turniru, boje kluba branilo je čak 17 “nindži”. Mnogima je ovo bio prvi zvaničan turnir na kojem su uzeli učešće te je za njih ovo bilo veliko i veoma zabavno iskustvo.

Da samo brojnost nije jedini kvalitet, govori i 6 osvojenih medalja.

Zlatnu medalju i šampionski pehar u kategoriji dečaka od 1. do 4. razreda osvojio je Nikola Borka koji je bez izgubljenog meča savladao svoje rivale i poneo titulu šampiona turnira. U istoj kategoriji, bronzanu medalju osvojio je Viktor Burjan. Takođe bronzanu medalju u istoj kategoriji ali u ženskoj konkurenciji, osvojila je Natalija Boharević .

Šampionski pehar za Nikolu

Šampionski pehar za Nikolu

U kategoriji devojčica 5. i 6. razreda, Anđela Rašović je uz veliku borbenost došla do srebrne medalje i titule vicešampiona turnira.

U kategoriji devojčica 7. i 8. razred, Minja Stuparević je osvojila bronzanu medalju dok je Stefan Mijatović osvojio srebrnu medalju i titulu vicešampiona turnira u toj kategoriji.

"Nindže" najbrojnije na turniru

“Nindže” najbrojnije na turniru

Slike sa turnira pogledajte OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s