Šampionski pehar za Anđelu, bronza za Sanju i Nikolu

Osvajači medalja u Kruševcu 2014.

Osvajači medalja u Kruševcu 2014.

U nedelju 23.11.2014. u hali sportova u Kruševcu, u organizaciji BK “Zmajevi” iz Kruševca uz podršku Badminton Saveza Srbije, održan je Juniorski Kup “Kruševac 2014.” za igrače U11, U13, U15 i U17 starosnih kategorija u disciplini muški i ženski singl.

Najveći uspeh na ovogodišnjem Juniorskom Kupu u Kruševcu ostvarila je Anđela Vitman, osvojivši pobednički pehar i titulu šampiona turnira u kategoriji devojčice do 11 godina. Anđeli je ovo druga uzastopna pobeda na juniorskim turnirima nacionalnog nivoa.

U istoj kategoriji, njena klubska koleginica, Sanja Perić, uspela je da se domogne svog prvog odličja na jednom od juniorskih turnira, osvojivši bronzanu medalju.

Takođe, u istoj starostnoj kategoriji ali u muškoj konkurenciji, bronzanu medalju uspeo je da osvojio Nikola Borka i tako se broj medalja osvojenih za BK “Pančevo” na ovogodišnjem turniru u Kruševcu, zaustavio na ukupno 3 medalje.

Predstavnici BK "Pančevo"

Predstavnici BK “Pančevo”

Ostali predstavnici su pružili dobre partije i bili blizu osvajanja odličja.

Badminton klub “Pančevo” predstavljalo je 8 takmičara. Natalija Boharević, Anđela Vitman, Sanja Perić, Viktor Burjan, Nikola Borka, Stefan Mjatović, Mihajlo Borka i Katarina Gojković.

Slike sa turnira pogledajte OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s