Individualni treninzi u Badminton klubu “Pančevo”

10620421_692786860800845_8073592003289170544_o

Poštovani članovi, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo, da po uzoru na evropske badminton klubove, i u Badminton klubu “Pančevo” od danas možete se prijaviti za individualne treninge sa trenerima Ivanom i Milicom.

Individualni, poznati još kao personalni treninzi, predstavljaju viši nivo obuke i edukacije igrača.

Činjenica da je jedan ili mali broj igrača prisutan na treningu sa trenerom, znači da je efekat individualnog treninga mnogo veći. Igrač i trener su više skoncentrisani na trenažne zadatke, broj ponavljanja je veći i efekat predavanja tj. pojašnjenja je bolji.

Procena je da samo jedan individualni trening može da razreši određene probleme u tehnici ili igri i kondiciji, gde je za slične rezultate potrebno oko 8-10 redovnih treninga. Igrač na individualnom treningu ima jaču pažnju te bolje razume i prihvata savete koje on nastavlja da na ostalim treninzima primenjuje.

Individualni treninzi se trenutno održavaju u prostorijama kluba, ulica Kneza Mihajla Obrenovića 28b Pančevo (naselje Tesla), na otvorenim sportskim terenima, stadion FK “Dinamo”, park Narodna Bašta, SRC “Mladost” ili na nekom trećem mestu.

Cena individualnih treninga je 500din. Prvi trening je besplatan.

Ukoliko je dvoje ili više vežbača na treningu, cena je 400din po vežbaču.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s