11. RSL Internacionalni badminton trening kamp u Češkoj

Učesnici kampa

Učesnici kampa

Od 16. do 23. avgusta 2015.godine u Češkom gradu Most, održan je 11. po redu RSL internacionalni badminton trening kamp koji je ove godine bio najmasovniji do sada i okupio je 80 igrača.

Pored igrača iz Češke, bili su igrači iz Austrije, Nemačke, Francuske, Letonije, Slovačke, Malte, Poljske, Belorusije, Vijetnama i po prvi put igrači iz Srbije. Tokom nedelju dana intenzivnih treninga, u Mostu, boravile su i dve igračice BK “Pančevo”, reprezentativke Srbije, Anđela Vitman i Sanja Perić.

Pored njih, naš grad po peti put zaredom, predstavljali su i treneri BK “Pančevo” Milica Uskoković i Ivan Kovačević koji su zajedno sa trenerom iz Danske i glavnim trenerom kampa, trenerom iz Indije, vredno radili sa igračima tokom kampa.

” Treninzi za naše igračice su bili veoma zanimljivi jer su imale priliku da treniraju za igračima iz drugih zemalja i da rade sa stranim trenerima ali što je najvažnije, imali su priliku da osete veoma radnu atmosferu koja je vladala tokom celog kampa što mislimo da je veoma bitan faktor njihovog daljeg razvoja kao uspešnih badminton igračica”, izjavili su treneri BK “Pančevo”.

Pored dobro odrađenih treninga, naše igračice imale su i uspeha na turniru dublova u sklopu kampa.

Sanja Perić u paru sa partnerom iz Češke, osvojila je prvo mesto i pobednički pehar u njihovoj kategoriji.

U istoj kategoriji, Anđela Vitman, je sa svojim partnerom iz Češke, uspela da osvoji bronzanu medalju.

Osvajači medalja na turniru tokom kampa

Osvajači medalja na turniru tokom kampa

BK “Pančevo” se ovom prilikom zahvaljuje Gradu Pančevu na podršci u realizaciji odlaska igračica iz Pančeva na međunarodni trening kamp u Češkoj.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s