Juniorski Kup “Vršac 2015” – Anđeli šampionski pehar , Nataliji bronzano odličje

Ekipa BK "Pančevo"

Ekipa BK “Pančevo”

U nedelju 11. oktobra u sali Hemijsko- medicinske škole u Vršcu, u organizaciji Badminton kluba “Fanatik” iz Vršca uz podršku Badminton Saveza Srbije, održan je turnir za mlađe selekcije uzrasta U11, U13, U15 i U17 u singl konkurencijama.

Badminton klub “Pančevo” nastupio je sa 9 igrača u tri starostne konkurencije. Za BK “Pančevo” takmičili su se Darko Rašović, Anđela Vitman, Natalija Boharević, Sanja Perić, Nikola Borka, Igor Damjanović, Mihajlo Borka, Stefan Mijatović i Boris Kuruc.

Najveći uspeh na ovogodišnjem Juniorskom Kupu u Vršcu ostvarila je Anđela Vitman koja je osvojila prvo mesto i šampionski pehar u konkurenciji devojčica do 11 godina.

U istoj kategoriji, njena klubska drugarica Natalija Boharević osvojila je bronzanu medalju. Anđela je učestvovala i u kategoriji devojčice do 13 godina u kojoj je uspela da osvoji srebrnu medalju.

Natalija (levo) i Anđela

Natalija (levo) i Anđela

Sanja Perić je bila nadomak osvajanja medalje u konkurenciji devojčica do 13 godina ali nažalost nije uspela da do kraja savlada takmičarku iz Novog Sada.

Stefan Mijatović u konkurenciji dečaka do 15 godina je u grupi imao težak i uzbudljiv meč protiv igrača iz Zrenjanina protiv koga je izgubio sa samo jednim poenom razlike.

Vrlo dobre partije pružili su debitanti na juniorskim kupovima Igor Damjanović i Boris Kuruc.

Braća Mihajlo i Nikola Borka su pokazali napredak u igri i hrabro su se borili sa izuzetnom teškim protivnicima.

Badminton klub “Pančevo” se zahvaljuje mesari “Burjan” na veoma ukusnom poklonu za igrače i pratioce ekipe BK “Pančevo” na ovom turniru.

Slike sa turnira pogledajte OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s