Tri medalje u Obrenovcu

DSC_1253

Predstavnici BK “Pančevo” – Jefimija 2016.

U subotu 30. januara 2016. godine, u OŠ ” Jefimija” u Obrenovcu, održan je sedmi po redu međuškolski turnir za učenike osnovnih škola.

Turnir je okupio preko 60 igrača iz nekoliko gradova iz Srbije. Badminton klub “Pančevo” nastupio je sa  sedam igrača. Predstavnici BK “Pančevo” kao i svojih škola bili su: Miona Filipović i Igor Damjanović iz OŠ”Branko Radičević”, Natalija Boharević, Nikola Borka i Mihajlo Borka iz OŠ “J J Zmaj”, Viktor Burjan  iz OŠ “Bratstvo i Jedinstvo” i Darko Rašović iz OŠ “Isidora Sekulić”.

U vrlo uzbudljivim mečevima, igrači BK “Pančevo” uspeli su da osvoje dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

U konkurenciji učenica V i VI razred, Natalija Boharević osvojila je srebrnu medalju izgubivši u vrlo neizvesnom finalnom meču.

Gotovo preslikana situacija je bila i kod Nikole Borke, u konkurenciji učenika V i VI razred. Nikola je takođe osvojio srebrnu medalju izgubivši u vrlo uzbudljivom  finalnom meču.

Mihajlo Borka, u konkurenciji dečaka VII i VIII razreda, dobrom igrom uspeo je da osvojio bronzanu medalju.  

DSC_1286

Osvajači medalja

Igor Damjanović, Viktor Burjan i Miona Filipović su uspeli da uđu u polufinala ali po novom sistemu takmičenja, nisu uspeli da odbrane pozicije i osvoje bronzane medalje. Darko Rašović je zabeležio zapaženu borbu na terenu.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s