Obeležena godišnjica učestvovanja na turniru u Novom Sadu, Kovačević u polufinalu, Karanovićeva u četvrtfinalu

Februarski  rekreativni turnir u Novom Sadu obeležila je godišnjica učestvovanja članova Badminton Kluba Pančevo na ovoj sportskoj priredbi, koji su u badminton halu novosadskog sajma nastupili sa devet predstavnika, šest u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji. Posebno treba istaći plasman Ivana Kovačevića  i mlade nade Badminton kluba Pančevo, Sofije Karanović. Njih dvoje su se sukobili u četvrtfinalnom meču koji je dobio iskusni Kovačević i plasirao se u polufinale gde je zaustavljen od pobednika turnira, Dragana Antića Uče iz Kruševca, u veoma napornom i neizvesnom meču.

Godinu dana proteklo je od učestvovanja četvorice članova Badminton kluba Pančevo na turniru na novosadskom sajmu i za godinu dana vidan je znatni napredak. Nekoliko članova “pančevačkih nindži” je dovelo svoj nivo igre do tog nivoa da može da se uključi u borbu za najviši plasman na turniru. Godišnjicu je obeležio i nastup pančevaca u novoj garnituri dresova. Simboličnim poklonom, jednim dresom iz garniture, zahvalili smo se domaćinu ovog turnira, Milanu Barbiru ,  za srdačno gostoprimstvo u proteklih godinu dana.

Pobednik turnira je Dragan Antić Uča, predstavnik “Zmajeva” iz Kruševca. U finalnom meču savladao je Vladimira Vuletića iz Novog Sada. Uzbudljivi mečevi su viđeni i  ranijim fazama turnira. Dragan Antić je do finala došao tesnom pobedom u tri seta protiv Ivana Kovačevića iz Pančeva. Malo je falilo da Kovačević pobedi protivnika koji je kasnije i osvojio turnir i plasira se u finale.

Zanimljiv meč viđen je i u četvrtfinalu u kojem su se srela dva predstavnika Badminton kluba Pančevo. Ivan Kovačević se plasirao u polufinale pobedom protiv Sofije Karanović, koja je završila takmičenje po grupama stopostotnim učinkom u grupi sastavljenoj od ženskih učesnika na turniru.

Fotografije s turnira možete pogledati OVDE :

One thought on “Obeležena godišnjica učestvovanja na turniru u Novom Sadu, Kovačević u polufinalu, Karanovićeva u četvrtfinalu

  1. Vidim da se novi PR kluba ozbiljno bacio na posao 🙂 Mislim da bi slike trebalo zakaciti i na FB grupu. Sve u svemu, odlicno!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s