Vatreno krštenje za mlade nindže BK PA

Ovog vikenda u Kovinu održan je turnir za pionire, kadete i juniore u singl konkurenciji.  BK PA ove godine je predstavljalo dvoje igrača, Sofija Karanović koja se takmičila u kategoriji U15 i Danijel Milovanović koji se takmičio u kategoriji U17.

Karanovićka je u delu takmičenja po grupama,ostvarila jedan poraz i jednu pobedu i nije uspela da se plasira u polufinalni deo takmičenja. Prvi meč je igrala sa jako talentovanom mlađom igračicom iz Kruševca, izgubivši sa 31:16 dok je drugi meč dobila u tesnoj borbi protiv igračice iz Beograda sa 32:30. U oba meča Karanovićka je pokazala izrazitu borbenost.

Danijel je prvi meč odigrao protiv takmičara iz grada domaćina, izgubivši sa 31:17 . U drugom meču se sastao sa veoma jakim igračem iz Kragujevca koji je bio veoma nadmoćniji.

Ovogodišnji turnir u Kovinu je bogato iskustvo kako za takmičare i trenere tako i za publiku koja je išla da prati turnir.

Slike možete pogledati OVDE

Zaključci : Badminton je veoma brz sport koji zahteva od igrača određenu dozu borbenosti tj. agresivnosti. Loptica se mora jako udarati i to treba činiti što je brže moguće.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s