Uspešno završen Prvi badminton trening kamp “Bela Crkva 2012.”

Vežbanje na merdevinama

U petak 27.07.2012. veoma uspešno je završen Prvi badminton trening kamp u organizaciji Badminton kluba “Pančevo” pod nazivom “Bela Crkva 2012.” . Kamp je trajao 6 dana, održano je 11 treninga a učesnici su bili igrači iz BK Pančevo kao i igrači iz BK Novi Sad.

Prepone za skokove

Kamp je organizovan uz podršku Sportskog Saveza Bele Crkve i OŠ “Dositej Obradović” u kojoj su se i održavali treninzi.

Igrači i treneri su bili smešteni u vrlo lepom objektu Vila Fontana koji se nalazio odmah pored sale u kojoj su se održavali treninzi.

 Zagrevanja

Plan kampa se sastojao od jutarnjeg treninga u trajanju od 2 sata, potom odlasci na Belocrkvanska jezera i večernjeg treninga i naravno sjajnih obroka iz domaće kuhinje između svih ovih napornih aktivnosti.

Traka iz ritmičke gimanstike

Tokom 6 radnih dana, igrači su radili na koordinaciji, kondiciji, tehnici i taktici badminton igre. Koristii su veliki broj rekvizita, od merdevina za agilnost, preko malih prepona i čunjeva pa do ritmičkih traka.

Objašnjavanje udarca

Bela Crkva se pokazala kao vrlo zgodno mesto za održavanje ovakvih i sličnih kampova u budućnosti iz razloga relativne blizine grada Pančeva kao i ostalih badminton centara u Vojvodini kao i zbog prirodnih lepota koje Bela Crkva poseduje.

Da je badminton interesantan i lokalnim stanovnicima, pokazuje i zainteresovanost Televizije Banat da snimi reportažu o kampu.

Snimanje reportaže

 Slike sa kampa pogledajte OVDE

Pogledajte i video sa kampa

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s