OŠ “Stevica Jovanović” osvojila zlato na “NIS školskom badminton turniru 2012.”

glavna sajt

Učesnici finalnog susreta NIS školskog turnira

Učesnici finalnog susreta NIS školskog turnira

U subotu 10.11.2012. u sali OŠ “Sveti Sava”  u organizaciji Badminton kluba “Pančevo” pod pokroviteljstvom Naftne Industrije Srbije-Gasprom Neft, održan je za završni susret  “NIS školskog badminton turnira 2012.”

Turnir je  okupio 60 učenika iz četiri škole. Za zlato borili su se pobednici iz predhodno dva održana polufinalna susreta, OŠ “Stevica Jovanović” i OŠ “Vasa Živković” dok su se za treće mesto borili poraženi iz predhodnih polufinalnih susreta a to su OŠ “Sveti Sava” i OŠ “Mara Mandić”.

Detalj sa turnira

U borbi za zlato pobedu je odnela ekipa  OŠ “Stevica Jovanović” savladavši OŠ ” Vasa Živković” sa rezultatom 10:5 i tako osvojila pobednički pehar i ponela titulu pobednika turnira. U borbi za treće mesto, OŠ “Sveti Sava” savladala je OŠ “Mara Mandić”  rezultatom 13:2 i osvojila bronzanu medalju.

Pobednici turnira OŠ “Stevica Jovanović”

Turnir je prošao u dobroj takmičarskoj atmosferi, punoj uzbudljivih mečeva i pozitivnog sportskog duha. Pored medalja i pehara za najbolje, svi učesnici su na poklon dobili majice i priveske sa obeležjima turnira.

Drugo mesto OŠ “Vasa Živković”

Badminton klub “Pančevo” se ovom prilikom zahvaljuje glavnom pokrovitelju turnira NIS – Gasprom Neft-u, Crvenom Krstu-Pančevo, OŠ “Sveti Sava” kao i svim volonterima i ljudima dobre volje koji su pomogli organizaciju ove manifestacije.

Treće mesto OŠ “Sveti Sava”

Reportaža RTV Pančevo

SLIKE SA DANAŠNJEG TURNIRA POGLEDAJTE   OVDE

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s