Nindže solidne u Kruševcu

U subotu 01.12.2012. godine u Hali sportova u Kruševcu u organizacija BK “Zmajevi” iz Kruševca, održan je Juniorski turnir za kategorije U11, U13. U15 i U17.

BK Pančevo je imalo šest predstavnika u svim starosnim kategorijama. Kod dečaka U11 Miloš Čubrak je osvojio treće mesto u svojoj grupi i nažalost nije se plasirao u polufinale. Nikola Vujović i Mihailo Vlajković u kategorije dečaka U15 u veoma jakim grupama su prikazali zadovoljavajući nivo igre. Katarina Gojković u kategoriji devojčice U15 ostvarila je jednu pobedu i pružila solidan otpor u ostalim mečevima u grupnoj fazi takmičenja.

Najstariji juniori BK Pančevo, sad već dosta iskusni, Sofija Karanović i Milorad Misimović u kategoriji U17 su odmeravali snage sa mnogo jakim vršnjacima koji su u redovnom sastavu reprezentacije Srbije za tu kategoriju. Prikupljeni su bitni podaci o greškama i detaljima njihove igre koji će poslužiti u daljem razvoju igre najboljih juniora BK Pančevo.

Ovim turnirom se završava kalendarska badminton godina za turnire u Srbiji a BK Pančevo polako već kreće pripreme za organizaciju Juniorskog turnira “Pančevo 2013.” koji je predviđen da se održi krajem februara/početkom marta 2013. godine.

Mlade nindže BK Pančevo

Mlade nindže BK Pančevo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s