Sudija Kovačević delio pravdu na finalnom meču ženskog singla na Internacionalnom turniru u Rumuniji

sudija kovacevic desno na slici resize

sudija kovacevic desno na slici resizeKovačević desno na slici

Od 14. do 17. marta u rumunskom gradu Temišvaru, održan je veliki internacionalni turnir pod nazivom „Li-Ning Romanian International  tournament 2013.“  koji je okupio preko 100 igrača iz 33 zemlje iz celog sveta.

Srbiju je pored igrača reprezentacije Srbije u Temišvaru, predstavljao i  sudija Badminton kluba „Pančevo“ , Ivan Kovačević , koji je svih četiri dana turnira, delio pravdu na mečevima svetskog nivoa, zajedno sa sudijama iz Rumunije, Bugarske, Belgije, Hrvatske i Mađarske.

Kovačeviću je pripala velika čast i odgovornost da sudi finalni meč u konkurenciji ženskog singla između španjolke, Beatris Korales i korejke Kim Na Joung. Organizator se veoma potrudio da finalni dan bude u eksluzivnom izdanju što je za Kovačevića predstavljalo dodatni izazov kojem je u potpunosti odgovorio.481384_439378176140692_364173412_n

Završetak finalnog meča u konkurenciji ženski singl

„Veoma sam zadovoljan kako sam sudio na mečevima tokom celog turnira. Posebno mi je drago što sam dobio priliku da sudim jedan tako važan meč u tako svečanoj atmosferi. Odgovornost je bila velika, a iskustvo koje sam stekao, suđenjem jednog ovakvog meča, je od velikog značaja za moj dalji razvojni put kao internacionalnog badminton sudije.“  izjavio je sudija Badminton kluba „Pančevo“ Ivan Kovačević.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s