Sudija Kovačević delio pravdu na finalnom meču ženskog singla na Internacionalnom turniru u Rumuniji

sudija kovacevic desno na slici resize

sudija kovacevic desno na slici resizeKovačević desno na slici

Od 14. do 17. marta u rumunskom gradu Temišvaru, održan je veliki internacionalni turnir pod nazivom „Li-Ning Romanian International  tournament 2013.“  koji je okupio preko 100 igrača iz 33 zemlje iz celog sveta.

Srbiju je pored igrača reprezentacije Srbije u Temišvaru, predstavljao i  sudija Badminton kluba „Pančevo“ , Ivan Kovačević , koji je svih četiri dana turnira, delio pravdu na mečevima svetskog nivoa, zajedno sa sudijama iz Rumunije, Bugarske, Belgije, Hrvatske i Mađarske.

Kovačeviću je pripala velika čast i odgovornost da sudi finalni meč u konkurenciji ženskog singla između španjolke, Beatris Korales i korejke Kim Na Joung. Organizator se veoma potrudio da finalni dan bude u eksluzivnom izdanju što je za Kovačevića predstavljalo dodatni izazov kojem je u potpunosti odgovorio.481384_439378176140692_364173412_n

Završetak finalnog meča u konkurenciji ženski singl

„Veoma sam zadovoljan kako sam sudio na mečevima tokom celog turnira. Posebno mi je drago što sam dobio priliku da sudim jedan tako važan meč u tako svečanoj atmosferi. Odgovornost je bila velika, a iskustvo koje sam stekao, suđenjem jednog ovakvog meča, je od velikog značaja za moj dalji razvojni put kao internacionalnog badminton sudije.“  izjavio je sudija Badminton kluba „Pančevo“ Ivan Kovačević.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s