Milorad Misimović na skupu juniorske badminton reprezentacije Srbije

Reprezentacija-Srbije_Juniori-do-13_-15-i-17-godina

U subotu 23.03.2013. u Novom Sadu, u trenažnom centru BK “Novi Sad” održan je drugi po redu skup najboljih juniora Srbije.

Milorad Misimović, drugi sa desna u gornjem redu

Milorad Misimović, drugi sa desna u gornjem redu

Badminton klub “Pančevo” imao je predstavnika u muškoj konkurenciji u kategoriji U17, Milorada Misimovića, koji je tokom skupa imao dva treninga od po  2h sa akcentom na obaveznim elementima badminton igre koje reprezentativci treba da uspešno savladaju.

Milorad je imao prilike da ukrsti rekete sa svojim vršnjacima iz badminton centara iz cele Srbije. Takođe, treneri reprezentacije su tokom skupa pratili kvalitet igre i badminton tehnike svih igrača, između ostalog i Misimovića za kojeg će u narednom periodu dati preporuke za dalji rad i usavršavanje.

Misimović sa trenerima badminton reprezentacije Srbije

Misimović sa trenerima badminton reprezentacije Srbije

“Učešće Misimovića na treningu reprezentacije je od velikog značaja za njegov dalji razvoj kao badminton igrača jer ovo treba da mu bude podstrek i prilika da se ozbiljnije pridruži svojim vršnjacima koji su u redovnom sastavu badminton reprezentacije Srbije. Ovom prilikom se zahvaljujemo stručnom štabu Badminton Saveza Srbije na pozivu za učešće na skupu”. izjavio je Ivan Kovačević, trener i predsednik BK “Pančevo”.

One thought on “Milorad Misimović na skupu juniorske badminton reprezentacije Srbije

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s