Uskoro počinje drugi po redu trening kamp “Bela Crkva 2013.”

GOTOVO

Za nedelju dana, 09.07.2013. u Beloj Crkvi u organizaciji Badminton kluba “Pančevo” uz veliku podršku Grada Pančeva i JKP “Zelenilo” počeće drugi po redu badminton trening kamp “Bela Crkva 2013.”.

GOTOVO

Ove godine kamp će trajati sedam dana i okupiti 9 igrača koji će vredno trenirati po dva puta dnevno, ići na kupanje na Belocrkvanska jezera kao i u razgledanje turističkih znamenitosti Bele Crkve.

“Ovo je drugi put da organizujemo trening kamp u OŠ “Dositej Obradović” u Beloj Crkvi gde su nam uslovi za treniranje vrlo dobri. Bela Crkva je interesantna destinacija za trening kamp jer pruža dodatne sadržaje koji su interesantni za igrače da ih iskoriste u pauzama između treninga. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu, da će igrači dosta trenirati i dosta naučiti, da neće biti povreda i da će se svi dobro provesti tokom boravka na kampu.”, izjavio je Ivan Kovačević predsednik BK “Pančevo”.

bela  crkva kamp

Detalj sa prošlogodišnjeg kampa

Badminton klub “Pančevo” koristi priliku da izrazi veliku zahvalnost Sekretarijatu za sport grada Pančeva kao i  JKP “Zelenilo” koji su ove godine velikodušno podržali badminton  trening kamp “Bela Crkva 2013.” i time omogućili da se ne prekida kontinuitet u održavanju ovog kampa. Ideja vodila jeste pretvaranje ovog kampa u tradicionalni badminton trening kamp koji će ugostiti igrače iz cele Srbije a i šire.

Pogledajte kako je izgledao badminton trening kamp “Bela Crkva 2012.”

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s