6 medalja na međuškolskom turniru u Obrenovcu

Učesnici turnira

Učesnici turnira

U subotu  24.01.2015. godine u OŠ “Jefimija” u Obrenovcu, u organizaciji Badminton Saveza Srbije, održan je ovogodišnji međuškolski turnir za učenike osnovnih škola. Badminton klub “Pančevo” je nastupio sa 12 igrača u svim starosnim kategorijama koji su ukupno osvojili 6 medalja.

Zlatnu medalju, po prvi put na nekom od zvaničnih turnira, osvojila je Natalija Boharević u kategoriji devojčica do IV razreda. U istoj starosnoj kategoriji ali u konkurenciji dečaka, Nikola Borka je osvojio srebrnu medalju izgubivši u finalu od igrača iz BK “Clear”-BG.

N. Boharević i N. Borka

N. Boharević i N. Borka

U kategoriji učenika V i VI razreda, u konkurenciji devojčica, Anđela Rašović osvojila je bronzanu medalju dok je Sanja Perić osvojila srebrnu medalju izgubivši u finalu od igračice iz Beograda.

S. Perić (levo) i A. Rašović

S. Perić (levo) i A. Rašović

U kategoriji učenika VII i VIII razreda, Stefan Mijatović osvojio je bronzanu medalju u konkurenciji dečaka dok je Minja Stuparević takođe osvojila bronzanu medalju u konkurenciji devojčica.

S. Mijatović i  M. Stuparević

S. Mijatović i M. Stuparević

“Obrenovčani su potvrdili dobru organiziciju i ove godine, bila je jako prijatna atmosfera ispunjena druženjem. Zadovoljna sam učinkom naših igrača i očigledan je napredak u kvalitetu igre.” izjavila je Milica Uskoković. trener asistent u BK “Pančevo”.

Sledeći veliki test za igrače biće u Pančevu, početkom marta, kada treba da se održi peti po redu Juniorski Kup “Pančevo 2015.”

Slike sa turnira pogledajte OVDE 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s